Miloš Teodosić
twitter/fersudeniz
Miloš Teodosić

twitter/fersudeniz

Miloš Teodosić, Foto: twitter/fersudeniz

Srpski košarkaš Miloš Teodosić uspešno se oporavlja od povrede stopala i vratiće se na teren sledećeg meseca, potvrdio je sportski direktor Virtusa Luka Baraldi. Teodosić je zbog povrede, u pripremnom meču protiv Litvanije u Beogradu, propustio Svetsko prvenstvo u Kini.

Braun i Perperoglu nosili Zvezdu do pobede protiv Olimpijakosa! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.09.2019. 08:54 Meč u dvorani "Mira i Prijateljstva" bio je zatvorenog tipa. Olimpijakos - Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos u Pireju 82:77 u prvoj pripremnoj utakmici u Grčkoj.

"Uskoro će biti poptuno spreman i na terenu. Neće biti u sastavu za prve utakmice, ali hoće od početka oktobra", rekao je Baraldi gostujući na italijanskoj televiziji TCR.

Crvena zvezda uputila reči podrške svom bivšem igraču i treneru! "Brz oporavak, Trifo"

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 12:08 Svi su složni u podršci Aleksandru Trifunoviću. Aleksandar Trifunović, Foto: Blic/Marko Metlaš Košarkaški klub Crvena zvezda poželeo je bivšem igraču i trener Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara u Banjaluci. Aktuelni trener Igokee juče je hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno.

Tedosić je u julu sa klubom iz Bolonje, čiji je trener Aleksandar Ðorđević, potpisao trogodišnji ugovor. Iskusni 32 - godišnji plejmejker ranije je nastupao za Los Anđeles Kliperse, moskovski CSKA, Olimpijakos, FMP iz Železnika i čačanski Borac.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa reprezentacijom Srbije ima sva tri srebra - olimpijsko, svetsko i evropsko.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava