Mega tim
KK Mega
Mega tim

KK Mega

Mega tim , Foto: KK Mega

Već nakon nekoliko odigranih utakmica, Uroš Trifunović nije više član Mege. Talentovani bek, koji je bio pozajmljeni igrač Partizana, posle iskazanog nezadovoljstva pomoćnim trenerima zbog minutaže i uloge u timu, napustio je najmlađi tim ABA lige.

Divac Bogdanu daje 51.000.000 $

Da li će Bogdan Bogdanović ostati u Sakramentu? Najboljem strelcu košarkaškog Svetskog prvenstva ugovor ističe ovog leta, pa su već počele priče o tome da li će reprezentativac Srbije promeniti klub u NBA ligi. Ali, ako se pita Vlade Divac, generalni menadžer ovog kluba - neće Bogdan nigde!

Nova sredina u kojoj će igrati biće uskoro poznata, a to bi prema pisanju medija moga biti Dorćol tj. Dinamik koji se takmiči u ABA ligi 2. Momak rođen 2000. odigrao je dve utakmice u ABA ligi ove sezone, protiv Olimpije je za skoro pola sata na terenu imao 11 poena, dok je bez učinka bio protiv FMP - a u Železniku za oko četiri i po minuta igre na parketu.

PROČITAJTE JOŠ:

Megu već u petak očekuje novi izazov u ABA ligi kada će dočekati ekipu Zadra, dok će Dinamik narednog utorka u okviru ABA 2 lige gostovati u Slatini i igrati protiv ekipe Rogoška. 

BONUS VIDEO:

Tomić i Golemac posle utakmice Crvene zvezde i Primorske