Željko Obradović
ALO Foto: Marko Metlas
Ergin Ataman

Alo/M.Metlaš

Ergin Ataman, Foto: Alo/M.Metlaš

Kolega iz rivalskog Anadolu Efesa, Ergin Ataman je opravdao ponašanje najtrofejnijeg trenera u istoriji Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 - Ne treba da mešamo adrenalin tokom utakmice sa dešavanjima van terena. Dobro znam da Obradović ima očinski odnos prema svojim igračima - kaže Ataman, koji je Obradovića izbacio iz polufinala prošlogodišnjeg fajnal-fora.

Sporni snimak pogledajte ovde:

Obradović kao nikad do sad poludeo, pocrveneo od besa pa umalo udario Italijana tablom za crtanje napada! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 19:45 Nije prvi put ove sezone da ovako poludi! Željko Obradović, Foto: printscreen Košarkaši Fenerbahčea ove sezone nisu na svom nivou, pa se sa skoro svake utakmice mogao izdvojiti snimak na kom Željko Obradović iskaljuje bes na svoje prvotimce!

 

- Nama trenerima smeta to što sve što kažemo tokom tajm-auta je preneseno uživo. Nije prijatno kada kamera zumira i vidi se vaša taktika na tabli. To što se dešava na tajm-autima je između trenera i igrača.

Još jedan predstavnik "stare garde" je morao da povisi glas na svoje igrače:

Posle Obradovića i Pešić priredio šou! Žestoko opleo po svojim skupocenim zvezdama! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:22 Loše kolo za srpske stručnjake! Svetislav Pešić, Foto: Marko Metlaš Košarkaši Barselone poraženi su u od svog najvećeg rivala na gostovanju, Real Madrida, rezultatom 86:76, a srpski trener, Svetislav Pešić je imao mnogo toga da kaže svojim igračima!

 BONUS VIDEO:

Aleksandar Mitrović: "Katastrofalno drugo poluvreme s Luksemburgom!"