Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu
kss.rs

Šenjang -- Selektor Srbije Aleksandar Đorđević posle pobede protiv Italije u Šenjangu izjavio je da je svaki trijumf dobar i da ekipa ide polako prema željenoj formi.

Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu

kss.rs

Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu, Foto: kss.rs

"Posle dana početne aklimatizacije, imali smo tridesetak minuta dobre košarke, imali smo jedan period od šest-sedam minuta bez reakcije u četvrtoj četvrtini, gde smo dopustili da se reprezentacija Italije vrati u igru. Celo drugo poluvreme nismo imali unutrašnju igru, to mora da nam bude snaga, ono na čemu smo insistirali i na čemu smo radili", rekao je Đorđević za sajt KSS.

Potpuno neočekivan kraj meča sa Italijom! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.08.2019. 15:09 - 23.08.2019. 15:27 Posle trijumfa na Akropolis kupu u Atini, košarkaška reprezentacija igra na turniru u Šenjangu. Srbija - Italija, Foto: twitter.com/Italbasket 10' TROJKAAAAAAAAA JOVIĆĆĆĆĆĆ ZA POBEDU SRBIJEEEEEE 71:65 9' Sreća za naš tim, Italija promašuje trojku.

Prema njegovim rečima, ekipa je u drugom poluvremenu igrala pogrešno.

PROČITAJTE JOŠ:

"Na kraju dobra pobeda, uvek je bolje kad se dobije utakmica. Međutim, idemo dalje, još nas čeka puno toga, da, pre svega, dođemo fizički do određene forme, jer su svi igrači noćas jako slabo i jako loše spavali, možda se i to osetilo u ovoj utakmici, što je sasvim normalno. Zato smo i došli ovako rano u Kinu i polako idemo korak po korak ka nekoj formi", poručio je Đorđević.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane šta očekuju od meča Partizan - Molde