Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa
Alo! M.Metlaš
Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa

Alo! M.Metlaš

Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa, Foto: Alo! M.Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde stekli su prednost u finalnoj seriji plej-ofa Superlige. Pobedom od 96:90 u derbiju sa Partizanom, izabranici trenera Milana Tomića stigli su na pobedu do odbrane titule prvaka države pošto vode sa 2:1.

U ponedeljak od 19 časova igraće se četvrti meč, a košarkaš crveno-belih Filip Čović kaže da je želja svih u klubu da sezonu završe na najbolji način, osvajanjem duple krune.

Milan Tomić

Alo!/M. Metlaš

"Sve je ista priča. Ponavljamo se posle svake utakmice. Stvarno su teške utakmice, jako je naporno, iscrpljujuće fizički i pshički. Već je kraj sezone i svi jedva čekamo da se sve završi. Naravno, želja nam je da sve završimo na najbolji mogući način", kaže Čović.

I on je mišljenja da nije bilo mnogo razlike između dva tima.

Andrea Trinkijeri

Alo/M.Metlaš

"Sve tri utakmice slične. Ko god da je vodio, ona druga ekipa se vraćala, to su derbi utakmice. Nije ih uopšte teško igrati".

Obećao je navijačima da će sa saigračima učiniti sve da se cela priča u finalu završi već u ponedeljak u četvrtoj utakmici na kojoj je Partizan domaćin.

PROČITAJTE JOŠ:

"Idemo u svakoj utakmici na pobedu, pa ćemo pokušati da slavimo i pred njihovim navijačima. To nam je meč lopta, igramo za titulu. Imamo dan odmora, nema šta da spremamo u smislu da ih gledamo ii analiziramo, jer se jako dobro poznajemo. Prvo, moramo od svega da se oporavimo", poručio je Čović aludirajući na teške vremenske uslove i veliku vrućinu.