Mihajlo Pavićević
youtube/printscreen/
Mihajlo Pavićević

youtube/printscreen/

Mihajlo Pavićević, Foto: youtube/printscreen/

Koronavirus je ušao u ekipu, dva igrača su bila pozitivna prošle nedelje, pa je duel sa Borcem u ABA ligi otkazan za bolja vremena.

U Evrokupu su pravila rigoroznija - osam sposobnih igrača su dovoljna da se izađe na teren.

„Iz više razloga, nije mi lako da govorim o košarci, situacija nije uopšte dobra. Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego koliko ću igrača imati na treningu i ko je sledeći da bude pozitivan na koronu", kazao je trener Mihailo Pavićević.

"Iskren da budem, o utakmici teško šta mogu reći. Budućnost je apsolutni favorit, imaju sjajan tim, igraju odlično. Do unazad sedam dana i mi smo izgledali odlično i ponosio sam se igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u ovu situaciju. Nimalo nije lako, još uvek ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti. Za sada sigurno bez četvorice koji su među glavnim igračima. Nadamo se da će se na tome završiti i da ćemo moći da se vratimo normalnom radu", istakao je Pavićević, a naglasio:

"Sve ovo pomalo gubi smisao. Bojim se da će na kraju uspeh ostvariti ona ekipa koja bude imala sreću sa COVID-om. Ko bude zdraviji, može da računa na uspeh. Ovo nije kritika, svi smo želeli ovo i svi smo u istoj situaciji. Ali, kada se sretnete sa ovom situacijom u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena”, podvukao je Pavićević gotovo zaplakavši.

PROČITAJTE JOŠ: