Media Day KK Crvena zvezda
ALO Foto: Nemanja lazić
Media Day KK Crvena zvezda

ALO Foto: Nemanja lazić

Media Day KK Crvena zvezda, Foto: ALO Foto: Nemanja lazić

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde u četvrtak uveče otvaraju novu sezonu Evrolige, utakmicom sa ekipom Panatinaikosa.

Ona deli stan sa tri Jokića - Natalija živi sa Nikolom i njegovim uhapšenim bratom Strahinjom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.10.2019. 19:10 - 02.10.2019. 19:17 Porodica Nikole Jokića danas je dospela u centar pažnje nakon što je stariji brat srpskog košarkaša Strahinja uhapšen zbog napada na ženu. Foto: Alo!/Vladimir Marković Strahinja je optužen da je gurao i davio ženu, a prema rečima Branislava Jokića, njegov sin je prenoćio u zatvoru, a ujutru je pušten na slobodu.

Ekipa Crvene zvezde mts u utorak je u popodnevnim časovima po prvi put ove sezone trenirala u renoviranoj dvorani „Aleksandar Nikolić" u kojoj će u nedelju započeti i odbranu titule u ABA ligi protiv ekipe Primorske. Pred put u Atinu i start takmičenja u kome će kroz 34 runde odmeriti snage sa najjačim i najbogatijim ekipiama Evrope, trener Milan Tomić je izneo svoja očekivanja:

„Očekuje nas utakmica protiv velikog protivnika, znamo kakvu je ekipu Panatinaikos oformio pred ovu sezonu. Međutim, to ne znači ništa, idemo da odigramo dobru utakmicu svih 40 minuta kako bi došli do što boljeg rezultata i do pobede. Panatinaikos je sastavljen od dosta iskusnih, evroligaških i NBA igrača, ali mi gledamo nas i borićemo se.

Micić je u deset najboljih igrača Evrolige! (FOTO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 02.10.2019. 18:59 - 02.10.2019. 19:22 Micić je u protekloj sezoni Evrolige prosečno beležio 12,4 poena. Vasa Micić , Foto: Tanjug/AP, Alvaro Barrientos Plejmejker reprezentacije Srbije Vasilije Micić je uvršten u deset najboljih igrača u Evroligi u izboru Jurohupsa.

Imali smo dve tri povrede u pripremnom periodu, sada su svi spremni za utakmicu, i svima je drago što će biti deo Evrolige u ovoj sezoni. Naš cilj je da prikažemo Crvenu zvezdu u što boljem svetlu", rekao je trener Tomić pred ovaj meč ne želeći da prognozira dalekosežno u elitnom takmičenju, već će „Crvena zvezda ići utakmicu po utakmicu u ovoj sezoni".

Proslavljeni reprezentativac i NBA igrač postao direktor Zvezde

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 02.10.2019. 16:17 Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije Žarko Čabarkapa novi je sportski direktor Crvene zvezde. Foto: Alo Marko Metlas Kako je saopštio klub sa Malog Kalemegdana, bivši košarkaš Finiksa i Golden Stejta i sportski direktor ABA lige, biće spona između predsednika Nebojše Čovića, celokupnog sportskog dela KK Crvena zvezda i menadžmenta kluba.

Filip Čović je izjavio:

„Želim prvo da nam poželim sreću na startu sezone i u Evroligi. Svaki početak je kao i uvek, specifičan i težak, čeka nas tvrda i teška utakmica, igraće se agresivno sa obe strane, i pred puno navijača u njihovoj dvorani. Moramo da budemo skoncentrisani od samog starta, spremni fizički i psihički,moramo da budemo čvrsti i da pariramo u svim segmentima igre.

Što više bude odmicala sezona, što više budemo trenirali i igrali, biće sve bolje. Kada igrate u Crvenoj zvezdi znaju se ambicije na svim poljima, u svim takmičenjima" rekao je Čović.

Ovo su Divčevi sinovi, a jedan je isti on! Bave se neuobičajenim poslovima, oženiće se u Srbiji, a sada znamo šta stvarno misle o našoj zemlji!

AUTOR: Serbian Times/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 12:57 - 02.10.2019. 13:09 Zna se gde su najbolje devojke. Vlade Divac, Foto: AP Photo/Jessica Hill U svom prvom intervjuu braća Luka Andrej (28) i Aleksandar Matija Divac (23) su otkrili ono što javnost najviše i zanima - ko su i čime se bave sinovi jedne od najvećih srpskih košarkaških zvezda, odnedavno člana Kuće slavnih, Vladeta Divca.

Ekipa će u sredu u vreme utakmice u dvorani „OAKA" odraditi trening, a povratak u Beograd sledi u petak kada počinju pripreme za otvaranje sezone u hali „Aleksandar Nikolić" i premijernu utakmicu u regionalnom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč u dvorani "OAKA" Panatinaikos - Crvena zvezda počinje u četvrtak u 20 časova.

BONUS VIDEO:

Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!