Bogdan Bogdanović
Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka
Bogdan Bogdanović

Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka

Bogdan Bogdanović, Foto: Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović oglasio se povodom situacije oko ugovora sa ekipom Sakramento Kingsa.

Bogdanović je u izjavi sa list "Sakramento Bi" poručio da nema razloga za žurbu i otkrio da mu je klub ponudio maksimalan ugovor čija je vrednost 51 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

Bliži se 2020. godina i mogućnost da Bogdanović kao slobodan agent izdejstvuje i unosniji ugovor, bilo da se radi o Kingsima ili nekom drugom klubu. Ipak, on je izrazio želju da ostane.

"Voleo bih da ostanem. Svi veoma dobro znaju da volim Sakramento. Svi vole da budu ovde. Imamo grupu sjajnih momaka. Trenutno sam srećan, baš kao i svih prethodnih godina, ali ne bih da žurim", rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović

AP Rich Pedroncelli

Bogdan Bogdanović, Foto: AP Rich Pedroncelli

Otkako je došao 2017. godine, srpski košarkaš je igrao sve bolje i bolje. U protekle dve sezone u proseku je beležio 12,9 poena, 3,5 asistencija i 3,1 skok po meču uz procenat šuta sa distance od 37,5 odsto.

Sakramento je pod pritiskom da zadrži barem jednog mladog igrača jer je i Badi Hild igrač koji bi sledećeg leta takođe mogao da postane slobodan agent.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

Bogdanović je na kraju ostao prilično zagonetan.

"Možda ćemo potpisati sutra. Možda za mesec dana. Ko zna? Videćemo", zaključio je srpski košarkaš.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja