Nikola Jokić
ALO!

PROČITAJTE JOŠ:

Boban Rajović i Dejan Stanković

instagram/rajovicboban

Boban Rajović i Dejan Stanković, Foto: instagram/rajovicboban

 

Upotrebom društvenih mreža, lakše se može stići do najpopularnijih trendova, a poslednji od njih je veoma bizaran pošto je "Snapchat" omogućio korisnicima da od fotografija koje naprave mogu da stave dečije lice na uslikanoj fotki!

Sve je krenulo od nekada najdominantnijeg centra NBA lige ikada, Šakil O'Nila, koga su fanovi snimili preko ove aplikacije kako jede krilca.

A ubrzo se ovaj trend proširio kroz celu NBA ligu, pa smo u mogućnosti da vidimo naše najomiljenije igrače kako bi izgledali kao najmlađi.

Bogdan Bogdanović

ALO!

Bogdan Bogdanović, Foto: ALO!

Posle druge NBA sezone u dresu Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović je doputovao u Beograd, da odmori malo pred pripreme koje čekaju našu reprezentaciju!

Njegov klupski kolega, Nemanja Bjelica, se priprema u teretani za novu sezonu i Mundobasket u Kini koji je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Nemanja Bjelica

Alo!

Nemanja Bjelica, Foto: Alo!

PREDLAŽEMO VAM:

Pošto je Jokić upravo potvrdio učešće na Mundobasketu u Kini, nema sumnje da će Đorđević biti na slatkim mukama kada bude sastavljao tim oko igrača koji se nalazi u prvoj petorci NBA lige!

Nikola Jokić

ALO!

Nikola Jokić, Foto: ALO!

Naš najomiljeniji pik je centar Filadelfije Seventisiksersa, Boban Marjanović, koji je pre neki dan bio na premijeri filma "Džon Vik 3" u kom glumi jednog od negativaca kojeg Kijanu Rivs mora da savlada!

Boban Marjanovic

ALO!

Boban Marjanovic, Foto: ALO!

Nema sumnje da internet trendovi postaju sve čudniji kako se menjaju, ne možemo ni da zamislimo kakav će sledeći biti!