Nikola Mirotić
EPA Anatoly Maltsev
Nikola Mirotić

EPA Anatoly Maltsev

Nikola Mirotić, Foto: EPA Anatoly Maltsev

Krilni centar je još jednom pokazao veliko srce i sedmočlanj porodici koju čine roditelji Negosav i Suzana i njihovo petoro dece - Nemanja (11), Viktorija (9), Teodora (7), Viktor (6) i najmlađi Vladimir (4) pomogao da izgrade kuću u selu Trešnjevica kraj Sjenice.

Pročitajte još:

Kojovići žive u kući, koju su dobili na korišćenje od šumarskog preduzeća, u kojem je Negosav zaposlen i radi kao šumar. Pored Negosavove plate, kao dodatni izvor prihoda, porodica ostvaruje pravo na dečiji dodatak za četvoro dece.

"Kojovići su se prošle godine zadužili novačnim kreditom u banci i kupili plac na kojem su planirali da započnu izgradnju svog porodičnog doma. Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji Humanitarne organizacije Srbi za Srbe i Nikole Mirotića, porodica Kojović sa svojih petoro dece će do kraja 2019. godine dobiti svoj novoizgrađeni i opremljen dom sa osnovnim kućnim nameštajem i belom tehnikom kako bi mali Kojovići imali pristojne uslove za dalje odrastanje", navela je humanitarna organizacija u saopštenju.

Srpski košarkaš iz NBA sasuo Amerikancima istinu u lice! Bombardovali su mu zemlju '99. godine, nije zaboravio!

AUTOR: Sportske/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 10:17 Teško detinjstvo. Gudurić o bombardovanju, Foto: Youtube printscreen Srpska košarkaška kolonija u SAD je od minulog leta postala jača za bivšeg beka Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Marka Gudurića. Momak iz Priboja je ostvario svoj san, dobio je dvogodišnji ugovor od Memfis Grizlisa, tima koji "kreće od nule".

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!