Bojan Perić
YouTube/Printscreen
Bojan Perić

YouTube/Printscreen

Bojan Perić, Foto: YouTube/Printscreen

Popularni srpski glumac je u jednom podkastu ispričao koliko mu je teško pao poraz njegovog Partizana od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Podkast je bio na programu u nedelju popodne, a Perić je na početku rekao da je doručkovao tek posle 17 časova.

- Posle onog sinoć sam zgutao dva bromazepama i spavao sam do pola četiri. Užasno sam deprimiran zbog košarke sinoć i bukvalno ću da is****im - započeo je poznati glumac.

Na konstataciju da je Crvena zvezda na Kup otputovala bez velikog broja zaraženih košarkaša (mada bi za takmičenje i da su svi zdravi mogla da pijavi maksimum četiri stranca), ali je osvojila "Žućkovu levicu".

- Pa šta sad, treba da ih žalim? Imaju ekipu vrednu 200 miliona evra.

Nastavio je u dahu Perić.

- Ja sam šokiran, ja sam sinoć bio silovan! Ali, mene nije silovala Zvezda, silovao me Partizan, koji volimo i ti i ja. Znači, ja sam razbijen - nije krio Perić razočarenje.

Za kraj je imao poruku za sve navijače Partizana.

- Grobari, rokajte bromazepame, bensedin je prevaziđen. Ja sam stukao dva komada sinoć, znate kako spavate... - završio je Perić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

5

15.02.2021 21:41

ZA 9 MESECI NA KONTROLU KOD GINEKOLOGA franjo …??(((?)))

DraganKalu

16.02.2021 01:22

Nije ovaj dečko normalan...

mare

16.02.2021 01:53

Ako je sve ovo istina sto pticas pa ti onda šefe lepo na VMA na lečenje ima tamo neki cika doktor da ti pomogbe. Pa cekaj bre kume ceo zivot a to je 35 godina navijam za zvezdu i 100000999 puta je izgubila znaci toliko sam puta trebao da se roknem.i unistim sebe zbog majmuna. Eee sine moj lepi tanak si kao papir