Nikola Jokić
(AP Photo/Craig Mitchelldyer)
Džoel Embid

AP/ Matt Slocum

Džoel Embid, Foto: AP/ Matt Slocum

Centar Filadelfije je upisao 22 poena i 10 skokova, naspram "Džokerovih" 15 poena i 11 skokova.

U studiju TNT televizije Šakil O'Nil, Čarls Barkli i Keni Smit su komentarisali partije dva vrhunska centra, uz konstataciju da su igrali bez žara.

"Kada bih igrao protiv momaka kao "Džoker" i ostalih koji važe za najbolje, dao bih sve od sebe. Kažu ljudi da se svaka utakmica igra isto - budalašrina. Ne igraš 82 utakmice na maksimumu. Kada sam igrao protiv Karla Melouna, Kevina Mekhejla, Lerija Birda, ostalih velikih krilnih centara bio sam spreman. Hteo sam da dokažem da sam najbolji na toj poziciji. Danas nijedan od dva centra nije hteo da dokaže drugom da je najbolji. Bez intenziteta. Kao da nije hteo da bude prisutan uopšte", rekao je Barkli.

Jokić beleži 14 šuteva po utakmici, sinoć je imao 13, na pitanje šta treba da popravi Keni Smit tvrdi da je potrebno više dodira sa loptom.

"Treba mu više lopte. Nije bitno da li 25 šuteva, nego više dodira sa loptom, jer će više akcija kreirati, privlačiti odbranu da ga udvaja tako da će nekad imati otvorene saigrače, a nekad tih 25 šuteva", rekao je dvostruki NBA šampion uz konstataciju da je Džoel Embid najbolji centar u ligi.