Ana Dabović
fiba.com
Ana Dabović, Foto: fiba.com

Posle velike borbe srpske košarkašice pobeđuju Tursku 59:56 u hali "Ranko Žeravica"!

Turska je bila izuzetno tvrd protivnik kroz čitav meč. Kad god bi naše košarkašice uhvatile daha, sledila bi povratnička serija Turkinja.

 I bez Sonje Petrović i Maje Škorić, od članica bronzanog sastava, Marina Maljković i njene izabranice su uspele da dođu dva boda.

Pojavila se u sakou, a ispod - majica o kojoj svi pričaju! Golo muško telo i glava čuvenog junaka na njemu (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 18:34 Interesantan izbor. Marina Maljković, Foto: Tanjug Zoran Zestic Srpske košarkašice su počele borbu za plasman na Evropsko prvenstvo, a Marina Maljković je nastavila svoju tradiciju. Selektorka je ponovo izabrala jednu "ludu" odevnu kombinaciju, a ovoga puta je takođe u prvom planu bio jedan lik iz crtaća.

 Kapiten Jelena Bruks je pogodila odlučujući šut sa polu-distance na 1:07 do kraja, a na drugoj strani je Olčaj Čakir promašila otvorenu trojku iz ćoška, kojom bi se izborio produžetak.

Trio Nikolina Milić (17 poena), Ana Dabović (16 poena) i Aleksandra Crvendakić (14 poena) nosio je Srbiju do podebe, dok je kod Turske Učinak Kvanitre Holingsvort od 17 poena i sedam skokova bio jedini vredan pomena.

Sledi gostovanje Albaniji, susret u kom smo nesumnjivi favoriti.

A favoriti bismo bili i na kvalifikacionom turniru za OI 2020., ukoliko se obistine nezvanične informacije:

Srbija domaćin kvalifikacija za Olimpijske igre - Košarkaši i košarkašice pred našom publikom!

AUTOR: Alo.rs/ Sport Klub DATUM I VREME: 14.11.2019. 17:11 - 14.11.2019. 17:21 Čeka se potvrda! Srbija - Argentina, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Prema informacijama od izvora bliskih Svetskoj košarkaškoj organizaciji (FIBA), Srbija će dobiti organizaciju oba kvalifikaciona košarkaška turnira za OI 2020. u Tokiju.

 BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!