Nikola Jokić
(AP Photo/Ben Margot)
Nikola Jokić

(AP Photo/Ben Margot)

Nikola Jokić, Foto: (AP Photo/Ben Margot)

Srpski centar, Nikola Jokić je imao zapaženu rolu u pobedi "grumenja", bio je na korak od tripl-dabla, postigao je 23 poena, upisao 12 skokova i 8 asistencija, ali imao je i 8 neiznuđenih grešaka! 

Sjajno je počeo domaćin, već na startu su poveli dvocifrenom razlikom koju su do kraja uvećali na 34:19, u ovom delu igre briljarali su Demijon Li i Džordan Pol!

U drugoj četvrtini Golden Stejt je održavao prednost pa su na odmor otišli sa +17, isto radstojanje su držali u trećoj četvrtini!

Usledila je sjajna poslednja četvrtina Denvera, Vil Barton i Majkl Porter junior su održavali Nagetse u igru, potom se uključio Jokić koji je doneo prednost gostima od +3 na 3 minuta do kraja!

Burks je potom bio siguran sa slobodnih bacanja, a onda je Paskal postigao trojku za 113-110!

Na scenu je stupio srpski centar koji je preuzeo odlučujuć šut na sebe, dvojica igrača su pokušala da ga zaustave ali ih je Jokić ugurao u reket i postigao za produžetke!

Morao je Srbin da izađe iz igre u produžetku, a sjajno ga je zamenio Plamli koji je nastavio tamo gde je Nikola stao! Sjajno je funkcionisao i tandem Bizli-Porter, uz Vila Bartona koji je veteranski odradio ovaj deo igre!

Na kraju je Vil Barton bio najefikasniji igrač meča sa 31 poenom, 5 skokova i 7 asistencija, sjajno ga je pratio Bizli sa 27 poena i 4 skoka, dok je Majkl Porter zabeležio dabl-dabl sa 18 poena i 10 skokova! U redovima Golden Stejta Alek Burks je postigao 25 poena, a Damion Lee 21, solidan je bio i Dianđelo Rasel sa 19 koševa!

OSTALI REZULTATI 

nba rezultati, Foto: printscreen