Filip Čović
printscreen/hepi
Filip Čović

printscreen/hepi

Filip Čović, Foto: printscreen/hepi

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović otvoreno je pričao o svim dešavanjima vezanim za mečeve Crvene zvezde i Budućnosti i izneo detalje koji su bile do sada nepoznate javnosti!

PROČITAJTE JOŠ:

LJUT KAO RIS! Obradović poludeo zbog Grka, tri puta mu se izdrao u lice (VIDEO)

LEGENDARNI RONI! Dok ga je amater razbijao, on odlučio da zadrema malo! (FOTO + VIDEO)

NAPUŠTA POTONULI BROD! Mitrović je dobio ponudu koja se ne odbija!

 

 

"Mi smo identifikovali 36 lica. Sređujemo tu dokumentaciju i objavićemo je sa svim njihovim slikama i biografijama. Oni su se svi pokazivali pred predsednikom države Milom Đukanovićem kako su "dobri Crnogorci" - rekao je Čović u Jutarnjem programu TV Hepi. 

Budućnost - Crvena zvezda

Alo

Budućnost - Crvena zvezda, Foto: Alo

 

"Građani Crne Gore morali bi da se zabrinu kakva im je budućnost. Ono što me brine je kako se ponašaju prema našim ljudima dole. Videli ste dvojicu momaka što su prebijeni. Ej, taj Marko Lekić koji nabada dečka u stomak ničim izazvan, ali on je sin "uglednog" Lekića... Pa, da se razumemo, ta dva momka nisu huligani, nego doktori" - rekao je Čović koji je onda zatim izneo i nove detalje vezane za mečeve u Podgorici.

"Bokan je pretio posle druge utakmice "j...ću vam majku kada dođete dole". I dole nam organizovan državni linč" - kazao je prvi čovek KK Zvezda.

On je uporedio dešavanja iz Podgorice sa petom utakmicom serije u Beograd:

"Na trećoj utakmici u Podgorici sve to traje više od dva sata. Ovde je trajalo tri minuta. S tim da u Beogradu nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, čak ni na parket ništa nije palo. Pritom, njihov igrač Popović je uradio čoveka iz obezbeđenja" - naglasio je predsednik crveno-belih, a potom se osvrnuo i na "gospođu Ivana Šebek", koja po njegovim rečima na sav glas pljuje po crnogorskim medijima Crvenu zvezdu.

"Srbiju zove "Smrdija". Kada je Svetsko prvenstvo u fudbalu ide da navija za Ganu protiv Srbije. A, onda uživa u glavnom gradu "Smrdije"... A, od sedam dana, pet dana je u Beogradu" - nastavio je Čović u jednom dahu:

"Pa, pokrijte te se bre ušima! Ma, sram vas bilo šta radite! Ne lažite, ne mažite. Ne pričajte o mržnji, Srbija nikog nije mrzela! A, kad dođe u Beograd najviše voli Beograd. Dosta silovanja Srbije. To je moj lični stav" - rekao je Nebojša Čović.

Potom se osvrnuo na organizaciju utakmice u Beogradu gde je rekao njegovo viđenje situacije:

"I prva i druga utakmica u Pioniru su prošle besprekorno. Mislim i da je i peta utakmica prošla besprekorno! A, šta da radimo kada Dragan Bokan naruči transparente da vređa majku Filipa Čovića? Da mene pita da li mi je Filip sin? Pa, treba da se stidi! Moj sin je prošao "toplog zeca" i pljuvačku na licu od sina Mevludina Nurkića - Amara." - bio je jasan prvi čovek KK Crvena zvezde, a potom je konstatovao šta misli o ponašanju čelnika Budućnosti:

"Ja sam navikao na Crnogorce da imaju obraz, ali ono je, ipak, bila druga dimenzija" - zaključio je Čović.