Sakramento Kings
AP Photo/Rich Pedroncelli)
Sakramento Kings

AP Photo/Rich Pedroncelli)

Sakramento Kings, Foto: AP Photo/Rich Pedroncelli)

Košarkaši Sakramento Kingsa izgubili su od Indijane Pejsersa rezultatom 132:131 u utakmici koja je bila održana u Mumabju, Indiji, u sklopu predsezone NBA lige!

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica su imali odlične role u svojim timovima, bek Sakramenta je postigao 14 poena, uz dva skoka i 7 asistencija za 28 minuta, dok je naš krilni centar upisao isto 14 poena, uz 5 skokova i dve asistencije!

Najefikasniji u Sakramento Kingsima je bio Badi Hild sa 28 poena, a pratio ga je Deron Foks sa 16!

U redovima pobednika, ujedno i najefikasniji akter meča je bio TDžej Voren sa 30 poena, dok ga je Sabonis pratio sa 21. poenom!

Odlično je Sakramento igrao i za pet minuta je stvorio dvocifrenu prednost, na odmor su otišli sa +10! Još jače su krenuli u drugoj četvrtini, Bogdanović i Bjelica su započeli sjajnu dominaciju svog tima, a na krilima Barnsa na odmor se otišlo rezultatom 72:59! Trgnuli su se Pejsersi i na kraju treće četvrtine su stigli do pet poena razlike! 

Vodio je Sakramento sve do samog kraja, ali na dva minuta do sirene, njihov košgeterski učinak je zastao, a sjajni TJ Voren je trojkom doneo Pejsersima nadu da u produžecima stignu do pobede!

Odlepili su se Pejsersi u produžecima, Sakramento je morao da juri rezultat! Na minut do kraja je bilo pet razlike pa se u poslednjim trenucima meča ušlo u penal završnicu ali košarkaši Indijane su bili sigurni. Marvin Begli treći je pogodio za dva poena pa su "kraljevi" izgubili sa pola koša!

BONUS VIDEO

Slavlje na kraju utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos