Denis Rodman
AP Photo/Mark J. Terrill, File
Denis Rodman

AP Photo/Mark J. Terrill, File

Denis Rodman, Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, File

Živa legenda NBA košarke Denis Rodman otkrio je detalje svog odnosa sa Madonom u najnovijem intervjuu za "The Breakfast Club".

PROČITAJTE JOŠ:

"Rekla mi je da će da mi plati 20 miliona dolara ako joj napravim dete i ako ga uspešno rodi", rekao je Rodman koji je 1994. bio u vezi sa poznatom pevačicom.

Denis Rodman trenutno je na turneji na kojoj promoviše svoj dokumentarac za "ESPN", a jedno od pitanja u dokumentarcu bilo je vezano i za njegov odnos s Madonom.

Ćerka Žarka Paspalja živi u Kanadi, a evo čime se bavi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.09.2019. 14:07 - 18.09.2019. 14:24 Završila je studije menadžmenta. Staša Paspalj, Foto: instagram.com/the_belgradian Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj ponosan je otac je dve ćerke, Staše i Anje. AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.09.2019. 09:50 Sa reprezentacijom Srbije ima sva tri srebra - olimpijsko, svetsko i evropsko.

"Ona je bila u Nju Jorku, u svom domu, a ja sam bio u kazinu. Rekao sam joj da ću doći, a ona je poslala avion po mene. Došao sam kod nje, odradio što je trebalo i vratio se kockanju u Las Vegas", rekao je Rodman.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana