Boban Marjanović i Nikola Vučević
AP/John Raoux
Boban Marjanović i Nikola Vučević

AP/John Raoux

Boban Marjanović i Nikola Vučević, Foto: AP/John Raoux

Košarkaši Toronto Reptorsa napravili su brej i poveli 2:1 u seriji pošto su savladali Orlando Medžik na Floridi rezultatom 98:95.

Pročitajte još:

PARTIZAN NASTAVLJA SERIJU MEČEVA SA RADNIČKIM Šćekić: Nebitno je ko nam je rival, pobede su uvek imperativ

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! Serena, Serena! Zakoračila, a ispod haljinice sevnula.... Svi su gledali dole, a paparaci jedva dočekali! (FOTO)

DEJAN DAVIDOVAC NE BRINE PRED MAJSTORICU I protiv Partizana je bio pritisak pa smo prošli

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je prvi favorit za osvajanje "MIP" nagrade Paskal Siakam, koji je meč završio sa 30 poena, 11 skokova i četiri asistencije, dok se istakla i prva zvezda tima Kavaj Lenard koji je dodao 16 poena i uhvatio 10 lopti.

U Orlandu su najbolji bili Nikola Vučević sa 22 poena i 10 skokova i Terens Ros sa dva poena više od nekadašnjeg košarkaša Budućnosti.

U drugom meču večeri Boston Seltiksi poveli su 3:0 u seriji protiv Indijana Pejsersa i sada imaju meč loptu za prolazak u narednu rundu plej ofa, rezultat je bio 104:96.

Glavni akteri meča bili su Džejlen Braon i Kajri Irving, koji su ubacili 23, odnosno 19 poena, dok su na drugoj tim iz Indijanapolisa u igri držali Tajrik Evans sa 19 i Bojan Bogdanović sa 15 poena.

Oklahoma Siti Tanderi su slavili na svom parketu rezultatom 120:108 i smanjili prednost Portlanda u seriji na 2:1.

Rasel Vestbruk ovoga puta nije upisao tripl-dabl, ali je vodio svoju ekipu do pobede sa 33 poena i 11 skokova, a njega je pratio "srpski zet" Pol Džordž sa 22 poena.

Demijan Lilard nastavio je sa sjajnim plej of partijama, ovoga puta ubacio je 32 poena, ali nedovoljno za brejk u Oklahomi.