Marko Simonović
A. Dimitrijević
Marko Simonović

A. Dimitrijević

Marko Simonović, Foto: A. Dimitrijević

Srpski košarkaši Marko Simonović i Stevan Jelovac poručili su da očekuju pobedu protiv Estonije u Talinu kojim će kolo pre kraja kvalifikacija obezbediti plasman na Mundobasket u Kini.

PROČITAJTE JOŠ:

"Spremni smo svi. Nadam se i verujem da ćemo ostvariti zacrtan cilj sa početka kvalifikacija i da odemo u Kinu. Nadam se da će meč protiv Izraela biti revijalan i da će navijači doći u velikom broju. Ipak, prvo razmišljamo o Estoniji", rekao je Simonović novinarima u Beogradu.

Simonović ističe da je velika stvar povratak u reprezentaciju Miloša Teodosića posle razlaza sa Los Anđeles Klipersima.

Stevan Jelovac

printscreen

Stevan Jelovac, Foto: printscreen

"Kad igrate sa takvim igračem to je velika čast, poštovanje, napravi vas 30 odsto boljim igračem. Svima je drago što je sa nama".

Jelovac, takođe, veruje da će Srbija sve rešiti u Talinu.

PREPORUČUJEMO I OVO:

"Imamo malo vremena, ali potrudićemo se da u Estoniji rešimo sve. Moramo da budemo potpuno skoncentrisani da bismo završili posao. Isto tako i da pobedimo Izrael", rekao je Jelovac.

Krilni košarkaš pozvao je navijače da ispune tribine protiv Izraela u Beogradu.

"Puno nam znači što igramo u "Pioniru", jedva čekamo da igramo pred našom publikom. Verujem da ćemo uspešno završiti kvalifikacije", zaključio je Jelovac.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić".