Divac i Šek
Instagram/meridianbet_kladionica
Divac i Šek

Instagram/meridianbet_kladionica

Divac i Šek, Foto: Instagram/meridianbet_kladionica

Ostajali smo kasno u noć da pratimo igre naših ljubimaca, Vlade i Peđa su vodili Sakramento do samog finala!

PROČITAJTE JOŠ:

Epske duele su vodili "Kraljevi" sa "Jezerdžijama" ali ipak je bila uspešnija ekipa iz Los Anđelesa. Serija je otišlo do "majstorice" gde su Lejkersi predvođeni možda i najboljim duetom ikada dobili sedmu utakmicu sa 112:106. Tragičar te utakmice je bio Peđa Stojakovič koji je na 21 sekundi pre kraja promašio ceo obruč pri rezultatu 108:106 za Lejkerse!

Naime, u sezoni 2001-2002 Vlade Divac je izjavio da Lejkersi ne mogu da dobiju Sakramento bez prednosti domaćeg terena. Godinu dana kasnije ova dva tima su se sastala u finalu zapadne konferencije i posle sedam utakmica, Lejkersi su vezali svoju treću uzastopnu titulu svetskog šampiona!

Šek naravno nije zaboravio Divčev komentar i nakon pobede Los Anđelesa, O'Nil je napravio presmešnu parodiju na pesmu "Cheers".

Otvorio je svoj telefon koji je bio flip flop i nakon što je pročistio grlo, uz melodiju je krenuo da peva.

"Sakramento je mislio da je njihova godina ali nije, Vlade Divac je rekao da ne možemo da dobijemo bez domaćeg terena, Vlade da li si glup, moram opet da ti ponovim da moraš da odeš tamo gde znaju tvoje ime" - otpevao je Šek.

Tu nije bio kraj jer poslednji stih je nasmejao sve u autobusu!

"Rekao si da ne možemo da pobedimo kod vas kući, ali Kobi je zakucao preko tebe, stvarno bi trebao da odeš tamo gde znaju tvoje ime!" 

Šekova pesma smislenije i melodičnije zvuči na engleskom.