Vlado Šćepanović
Vladimir Marković
Vlado Šćepanović

Vladimir Marković

Vlado Šćepanović, Foto: Vladimir Marković

- Kada sam počeo da se bavim ovim poslom, očekivao sam te stvari. Ovo je veliki klub i trener je uvek na udaru, ali tako i treba da bude. Ja ću uvek biti tu da zaštitim svoje igrače i da preuzmem odgovornost. Svako ima pravo da kritikuje, i ko je stručan i ko nije, ali ja to mnogo ne čitam, imam mnogo pametnijeg posla. Ja znam da kod nas strpljenja nikad nije bilo, niti će ga biti.Nije lako raditi u takvim uslovima, ali raditi se mora - naglasio je Šćepanović za "Mondo".

On  trenutno ne brina za svoju poziciju.

- Ne. Zašto? Brinem se samo za zdravlje ljudi koje volim. Sve u životu kada čovek radi maksimalno i pošteno i može sebe ujutru da pogleda u ogledalo, nema brige. Može da ne dođe rezultat, ali to nije zločin.

Da li će Šćepanović uspeti u Partizanu?

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Ova ekipa ima veliki potencijal koji za sada ne pokazuje. Ova ekipa možda za sada pokazuje možda 20 odsto svojih mogućnosti. Tim je raznovrstan i imamo igrače koji mogu da igraju na svim tim pozicijama. Kada to imate, zašto ne iskoristiti to - rekao je Šćepanović.

Govorio je i o Rašonu Tomasu.

Ne volim da polemišem u medijima vezano za igrače. Stojim iza svakog igrača. Sa tim sam se susretao i kao igrač. Dolazi do razmimoilaženja u nekim stvarima i u odnosu. Ja sam neko ko je mnogo tvrd što se tiče discipline i niko ne sme da bude iznad kluba. Nisu to neke ozbiljne stvari, ali dešavaju se na početku.

Otkrio je i da li se čuje sa Andreaom Trinkijerijem.

On je krenuo, ima puno obaveza kao i mi, ali uvek se čujemo porukama. Imamo komunikaciju, radili smo dugo zajedno i mi smo i prijatelji - dodao je Partizanov trener.

Pročitajte još: