Saša Obradović
Blic/Marko Metlaš
Saša Obradović

Blic/Marko Metlaš

Saša Obradović, Foto: Blic/Marko Metlaš

Očigledno da će centralna priča naredne sezone da se odvija oko Crvene zvezde, Partizana i Kori Voldena!

Američki košarkaš je sam platio obeštećenje crno-belima kako bi mogao da napusti taj klub i da pređe u redove najvećeg rivala!

Američki košarkaš biće 52. igrač koji je igrao za oba beogradska velikana.

Trener Crvene zvezde, Saša Obradović je istakao da Volden nije ni prvi ni poslednji igrač koji je zamenio dres "večitih rivala".

"Volden nije prvi, a sigurno neće biti ni poslednji, koji je otišao u ovom ili onom pravcu. Nama je to možda teže da shvatimo, ali generalno mnogo je takvih primera iz različitih sredina. Svi koji to urade znaju šta to nosi. Domaćim igračima je uvek teže, ali svakom igraču je bitno da, kako to može, ide stepenicu više u karijeri. Kao što je sada u ovom primeru slučaj. Pritisaka će da bude, ali oni uvek postoje. Iz tih pritisaka i rasteš. Velike utakmice i ta paklena atmosfera te čine boljim. U takvim situacijama treba da rasteš, da to podnosiš i budeš jači", rekao je Obradović!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

max von Laaberg

05.07.2020 09:02

Ovaj Obradovic izgleda je u srodstvu sa Boskom,vec poceo da preti Partizanu a ni pripreme za utakmice nisu pocele.Danas se mnogo karaktera krije iza zvanja sportski radnik.Covic je ocigledno izabrao saradnika kome cast postenje Fer Play nije ni na trecem mestu .