Vasa Micić
Youtube/Sport Klub
Vasa Micić

Youtube/Sport Klub

Vasa Micić, Foto: Youtube/Sport Klub

Košarkaš reprezentacije Srbije Vasilije Micić govorio je o utiscima sa Svetskog prvenstva u Kini.

Velika tragedija se porodici Micić desila neposredno pred četvrtfinalni duel Srbije sa Argentinom, kada je preminula Vasina majka Vasela.

PROČITAJTE JOŠ:

Vasilije Micić je tada odlučio da se ne vrati za Srbiju, već da ostane i pomogne selekciji Aleksandra Đorđevića.

"Mislim da su mediji preterivali u tome. Nisam ja heroj, niti sam se osećao kao heroj. Ništa spektakularno nisam uradio. Mirne glave sam doneo odluku da ostanem sa reprezentacijom, to je i ona želela. Saigrači su bili zatečeni kada sam tog dana primio vest, nisu ni imali predstavu koliko je stanje ozbiljno. Nisu ni mogli da imaju, jer nisam mnogo pričao o tome. Sale Đorđević mi je rekao: 'Idi kući'. Rekao sam mu da ne želim i otišao u sobu. Želela je da igram. Mislim da sam doneo pravu odluku", kazao je Micić za "Novosti".

Vasa Micić

Alo/Marko Metlaš

Vasa Micić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Plejmejker Efesa, koji iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, a dobro je počeo i tekuću, osvrnuo se na učinak "orlova" u Kini.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

"Smatram da smo imali toliko kvaliteta da ga je bilo i više nego što je potrebno za ovu vrstu takmičenja. Osim što smo imali kvalitet, svaki igrač iza sebe je imao vrhunsku klupsku sezonu. Milutinov, Gudurić, Jokić i ja, kao nešto mlađi, izašli smo iz najboljih sezona u karijeri. Nije neophodno imati 12 najboljih igrača, bolje je imati 12 zadovoljnih i da se zna ko je lider. Da ne bi bilo nezadovoljnih i nesrećnih. Kada svako od nas želi da bude 'taj', a trener treba sve to da prihvati, desi se da nešto ne klikne. Španija je imala četiri igrača koji po kvalitetu nisu naša klasa, i trojicu koji su radili za njih. Nadam se da su svi igrači shvatili da ego mora da se povinuje interesu tima", izjavio je Micić.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja