Crvena zvezda - CSKA - Meridianbet
EPA Sergei Ilnitsky
Crvena zvezda CSKA Džejms BEron Simanić

EPA Sergei Ilnitsky

Crvena zvezda CSKA Džejms BEron Simanić, Foto: EPA Sergei Ilnitsky

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju CSKA u okviru 25. kola Evrolige! Ovo će biti druga utakmica između šampiona Evrope i šampiona Srbije, a na prvom meču u Moskvi je CSKA ubedljivo trijumfovao rezultatom 100:74!

Beogradsko crveno-beli neće moći da računaju na Ognjena Dobrića koji je povredio prst na Kupu Radivoja Koraća.

Trener Zvezde, Dragan Šakota ističe da je velika čast da šampion Evrope dolazi u goste šampionu ABA lige:

"Dolazi nam prvak Evrope, veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA nije igrao nacionalni kup, što znači da su imali vremena da se konsoliduju nakon poraza od Olimpijakosa koji im je prekinuo dobru seriju. Crvena zvezda, sa druge strane, nije prekidala sa igranjem utakmica i ostala je u takmičarskom ritmu i sada je teško predvideti kome će više prijati ova utakmica sutra. Ono što je sigurno očekuje nas utakmica sa vrhunskom ekipom, ulazimo polako u završnicu takmičenja. Svako ima svoje ambicije i sada svaka utakmica postaje važna za sve, pa i za nas koji imamo svoje ambicije i želje" - rekao je strateg crveno-belih!

Meč između košarkaša Crvene zvezde i CSKA igra se u "Štark areni" od 19 sati. Ukoliko želite da saznate više informacija o ovoj utakmice posetite link ispod!