Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu
kss.rs
Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu

kss.rs

Aleksandar Đorđević na meču u Kaunasu, Foto: kss.rs

* Srbija je i drugi put u dva dana pobedila Litvaniju

* Bogdanović je postigao 27 poena

* "Orlovi" igrali bez Miloša Teodosića

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da i dalje postoji mogućnost da Miloš Teodosić zaigra na Mundobasketu.

Sprski plejmejker Miloš Teodosić obnovio je staru povredu stopala na pripremnoj utakmici protiv Litvanije u beogradskoj Štark Areni, a nove informacije su rekle da je Teodosić pored toga povredio i tetivu.

Bogdan "ubio" Litvance! Nova pobeda "orlova"! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.08.2019. 21:14 Srbija je u neizvesnoj završnici pobedila Litvaniju u Kaunasu 95:91. Litvanija - Srbija, Foto: instagram.com/krepsinionamai Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Litvanija - Srbija na portalu Alo! Drugi put u dva dana, ??Srbija je savladala ?? Litvaniju!

Bilo je sigurno da će Teodosić neko vreme provesti van parketa, a kružile su i priče da će propustiti čitavo Svetsko prvenstvo, da bi Đorđević, bar za sada, demantovao te glasine.

"Miloš još uvek nije otpisan, pratićemo ga na dnevnoj bazi kako bi procenili da li može da izdrži nastup na Mundobasketu ili ne. Ako ne, biće to veliki udarac za nas", rekao je Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor je potvrdio da je Teodosić otputovao za Bolonju kako bi obavio dodatne lekarske preglede, a tamo će u utorak započeti terapiju.

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom