Šakota
Alo Nenad Vujanovic
Šakota

Alo Nenad Vujanovic

Šakota, Foto: Alo Nenad Vujanovic

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da ekipa uz maksimalan respekt i oprez dočekuje utakmicu 17. kola ABA lige protiv Igokee u Laktašima:

"U seriji su od četiri uzastopne pobede, u izvanrednoj formi, imaju i lidera u timu Amerikanca Grina i izgledaju jako dobro u poslednje vreme. U ovom trenutku igraju mnogo bolje nego što to govori njihov plasman na tabeli. I u tom delu su ovim bodovima koje su osvojili u poslednje vreme, praktično su obezbedili opstanak i sada sa iskusnim timom, koji je doselektiran tokom lige, mogu mnogo opuštenije da razmišljaju i o većim ciljevima. Zato je jasno da moramo maksimalno ozbiljno da se pripremimo i odigramo ovu utakmicu“ rekao je Šakota za klupski sajt.

Kuzmić i Faje

Alo Marko Metlas

Kuzmić i Faje, Foto: Alo Marko Metlas

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić ističe da je pobeda neophodna.

"Važna utakmica za nas i to protiv ekipe koja se podigla u poslednjih nekoliko nedelja i igra dobro. I pobeđuju što je još važnije. Sa druge strane, mi moramo da igramo na pobedu, jer smo u zoni plej ofa i u ovako napornom rasporedu koji je za nama, ali i koji nam sledi i na početku februara svaka pobeda je važna. Pozivam i naše navijače, zvezdaše iz Republike Srpske, a znam koliko ih ima da dođu da nas podrže i pomognu nam da dođemo do važne pobede“, istakao je Kuzmić.

Utakmica između Igokee i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati.