Jokić, Embid, Tauns, Balboa
AP Photo/Matt Rourke
EMbid, Jokić i Tauns

AP Photo/David Zalubowski i AP

EMbid, Jokić i Tauns, Foto: AP Photo/David Zalubowski i AP

Utakmicu Filadelfija 76ersa i Minesota Timbervulvsa obeležila je tuča centara dva tima Džoela Embida i Karl-Entonija Taunsa. Dvojica najvećih konkurenata Jokiću (Ukoliko Entoni Dejvis bude igrao na poziciji četiri u Lejkersima) za titulu najbolju peticu NBA lige!

PROČITAJTE JOŠ:

Do sukoba je došlo sredinom treće deonice, pri vođstvu File 75:55.  Embid i Tauns su ušli u klinč i posle kraćeg rvanja obojica su završila na parketu.

Kamerunac je po završetku tuče u stilu boksera proslavio "pobedu" , baš kao legendarni Roki Balboa koji je simbol Filadelfije, a posle meča je imao i zanimljivu poruku.

"Odrastao sam sa lavovima, a mačka me je napala", napisao je Embid u postu u kojem je otkrio i jednu zanimljivu stvar: 

"Video sam njegovu majku kako mi pokazuje srednji prst".

Nije mu ostao dužan centar Minesote, koji je odgovorio svojom porukom na Instagramu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I aIN’t nO BiTcH RaiSeD ARoUnD LiOnS ?????? ?????? #BitchTalk

A post shared by Karl-Anthony Towns (@karltowns) on Oct 30, 2019 at 10:34pm PDT

Spomenuo je Embidove reči: "Nisam ničija ku**a, odrastao sam sa lavovima!", a poslednja slika je bila kako Kamerunac plače posle teškog poraza Filadelfije od Toronto Reptorsa kada je Kavai Lenard u poslednjoj sekundi dao koš za pobedu!

To je nateralo Embida da prokomentariše post Karl-Entonija Taunsa:

"Zamisli da pričaš nakon što pukneš 20 poena! Stvarno je mrsko gledati to! Slobodno koristi tu sliku kako plačem zato što smo izgubili plej-of druge runde!

Oh stani malo, ti nikad nisi bio tamo! Ti ne znaš kako je to! Dečkić je pobedio tri utakmice zaredom i sad priča, a znam da ne pričaš puno! Bio si pi**ica ceo život. Zato si tretiran kao ku**a znaš ti dobro od strane koga! Ne želim da pokazujem tvoj "prljav veš" ali prosto imam činjenice o tebi! A ti ne možeš da ih preokreneš!"

Karl-Entoni Tauns i Embid

printscreen

Karl-Entoni Tauns i Embid, Foto: printscreen

Kakve to veze ima sa Jokićem? Pa po sopstvenom priznanju, Džoel Embid je otkrio da je probao da "trashtalk-uje" Jokića, da ga vređa tokom utakmice, ali to mu nije upalilo! A razlog je jednostavan, Nikola prosto nije obraćao pažnju na to, kao legendarni Tim Dankan je iskulirao Embida, kao što je "The Big Fundamental" iskulirao Kevina Garneta, Dejmond Grina i mnoge "trahtalk-ere". 

Još da nauči da kontroliše svoje emocije Nikola Jokić, i neće biti ikakve sumnje da će krenuti stopama legende San Antonija koji je osvojio pet šampionskih prstena!

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!