Tihi heroj Partizana: Stefan  Birčević
Aleksandar Dimitrijević
Tihi heroj Partizana: Stefan  Birčević

Aleksandar Dimitrijević

Tihi heroj Partizana: Stefan Birčević, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Birčević od danas je novi igrač beogradskog Partizana. Kako su saopštili crno-beli, 29-godišnji krilni centar drugi put u karijeri obući će dres Partizana.

Srbin operisan! Ne zna se kad će ponovo na teren! Ovo sve komplikuje!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:03 - 23.08.2019. 20:09 Nedović je prošle sezone imao dosta zdravstvenih problema Bizarna povreda: Nemanja Nedović, Foto: profimedia * Nemanja Nedović neće igrati na Mundobasketu u Kini * Povreda meniskusa mu je zakomplikovala i pripreme sa Armanijem * Posle operacije još se ne zna kad će da se vrati Nemanja Nedović nije otišao na Mundobasket, ali teško bi pomogao i da je trebalo da ide.

U redove osvajača Kupa "Radivoja Koraća", Birčević dolazi posle sezone u nemačkom bundesligašu Baskets Bon.

Stefan Birčević, Foto: Profimedia

U dresu Partizana proveo je sezonu 2016/17, kada je sa crno-belima igrao polufinale ABA lige i finale Kupa "Radivoj Korać“.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tri srebrne medalje - na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2017. godine, Olimpijskim igrama 2016. u Brazilu i na Svetskom prvenstvu 2014. u Španiji.

PROČITAJTE JOŠ:

U karijeri je još igrao za španski Estudijantes, turski Banvit, Istanbul BB, Radnički iz Kragujevca i Metalac iz Valjeva.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane šta očekuju od meča Partizan - Molde