DA LI JE OVO PRAVO REŠENJE? Ražnatović o (ne)završetku ABA lige

Predsednik Mega Bemaksa otvoreno o aktuelnoj situaciji.

Miško Ražnatović
Miško Ražnatović, Foto: Marko Metlaš

Danima traje polemika oko toga šta će biti sa ABA ligom. Miško Ražnatović, prvi čovek Mega Bemaksa, kao i svi, pomno prati situaciju oko pandemije koronavirusa, ali i osluškuje predloge u pogledu okončanja tekuće sezone.

Što se tiče ABA lige, Ražnatović je u razgovoru za ''Novosti'' naglasio da mu se ne sviđa što pojedinci koji ovih dana izlaze u javnost govore ono što njima odgovara i s tim u vezi pomenuo Zadar.

- Ne sviđa mi se to što svaki klub koji nešto predloži, shodno svojoj poziciji na tabeli, bazira predlog na onome što njemu najviše odgovara. Zadar predlaže da se sezona ne nastavi i da se, pored toga što je odigrano 21 od 22 kola, poništi kao da se nije igrala, čime bi ostao u ligi. Bilo je i drugih takvih slučajeva. Treba sačekati i doneti najpravilniju odluku.

Ražnatović je prokomentarisao i predlog prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića da se sezona proglasi završenom na osnovu aktuelnog plasmana.

- Moguće je i da će doći do toga ako ne bude moglo da se igra ni u julu. Onda postoje samo dve opcije: niko nije šampion ili je šampion prvoplasirani tim, niko ne ispada ili ispada poslednji - zaključio je Ražnatović.

Povezane vesti