Milica Dabović
Alo/Dejan Briza
Milica Dabović, Foto: Alo/Dejan Briza

Posle istupa glumice Milene Radulović i prijave učitelja glume Miroslava Aleksića za navodno silovanje, oglasila se bivša košarkašica Milica Dabović.

Pružila je podršku Mileni i u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila i o svom bolnom iskustvu:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

- Pomislila sam kolika joj je snaga bila potrebna da trpi i da ćuti. Malopre sam postavila njenu sliku, jer treba hrabrosti da jedna žena izdrži i trpi toliko dugo... Naravno da zaslužuju takvi ljudi da budu sankcionisani. Ja sam imala jednu ženu pored sebe, koja je mogla da me izvede na pravi put i izdigne iz te situacije. Ja sam bila sportistkinja koja je osvojila dve medalje i uvek sam se pre dizala nego padala. To je bilo na mojoj koži, treba to izdržati i treba ići dalje. Ja se Mileni divim, malo je teško da joj ja pošaljem savet. Nisam dugo ćutala, mislim da bih završila u nekoj ustanovi... Trpiš, misliš promeniće se, biće bolje, ali nije. To te izjeda iznutra i čekaš pravi trenutak da izađeš i kažeš: ''Pobedila sam!''. Devojkama želim da kažem da treba da izađu u javnost i obrate se Vesni Gašić koja će im pomoći. Prelepo je kad neko iz policije stane iza tebe, jer žene su najveći prijatelji žena. Neće biti potrebe da objašnjavam svom sinu kroz šta sam prošla, on će moći da pročita knjigu gde će biti objašnjeno zašto sam trpela i ćutala... Ja sam za mog sina heroj i biću heroj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

DUDA

17.01.2021 18:12

NEPOSTOJI RAZLOG ZBOG KOJEG BI OTIŠLA NA ČAS KOD DOTIČNOG, AKO SE SAMO JEDNOM PTEMA MENI TAKO POMAŠAO!!! NIŠTA MENI TU NIJE JASNO