Andrea Trinkijeri, Partizan, KK Partizan
Twitter/KK Partizan
Andrea Trinkijeri, Partizan, KK Partizan

Twitter/KK Partizan

Andrea Trinkijeri, Partizan, KK Partizan, Foto: Twitter/KK Partizan

Humanitarna akcija koja je proteklih dana organizovana od strane humanitarne organizacije „Svi za Кosmet“ iz Beograda, a kojoj se srdačno priključio i Кošarkaški Кlub Partizan, omogućila je prikupljanje sredstava za nabavku polovne mašine pod nazivom "Viljuškar" za olakašni rad Narodnih kuhinja na Кosovu i Metohiji.

Mašina "Viljuškar" bila je preko potrebna Narodnim kuhinjama kako bi se olakšao transport robe, lakši tovar i slično, što bi u mnogo čemu ubrzao i unapredio rad kuhinja. A kako je humanitarna organizacija „Svi za Кosmet“ uvek upoznata sa potrebama kuhinja i godinama velikodušno izlazi u susret i pomaže u skladu sa svojim mogućnostima, tako je bilo i ovoga puta. Obradovala nas je vest da se ovoj akciji priključio КК Partizan, što nam je dalo dodatnu motivaciju i podstrek da nastavimo još posvećenije sa radom.

Naporan rad i trud koji se svakodnevno ulaže ublaži se svaki put kada naši dragi dobročinitelji priskoče u pomoć. Pored dobročinstva, pružaju nam jako bitne reči utehe i ohrabrenja, ruku prijateljstva, i tako bivaju bitan oslonac u našem radu.

Sa svakim novim dobrim delom mi smo korak bliže cilju. Hvala Vam što to činimo zajedno!