Mario Nakić
Instagram/Screenshot
Mario Nakić

Instagram/Screenshot

Mario Nakić, Foto: Instagram/Screenshot

Velika nada evropske košarke i član Real Madrida Mario Nakić, juče je u jednom poznatom beogradskom restoranu proslavio punoletsvo.

Košarkašica Srbije

Mario je sa juniorima Real Madrida pre nekoliko sedmica osvojio Evroligu, i tako i zvanično postao jedan od najtalentovanijih košarkaša starog kontinenta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Family❤️?

A post shared by Mario Nakic (@mario7nakic) on Jun 14, 2019 at 10:40am PDT

Posle osvajanja trofeja, Nakić je stigao u Beograd gde je odlučio da proslavi svoj 18. rođendan. Pošto je poznato da je Mario sin legende Partizana Ive Nakića i Zorice, bivše supruge Bobe Živojinovića, logično je bilo za očekivati da će na proslavi biti Filip Živojinović i njegova supruga Aleksandra Prijović koja se u jednom trenutku latila mikrofona i tako oduševila sve prisutne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Pevao 18 rodjendan buducem kingu MVP ❤️??⛹?‍♂️⛹?‍♂️⛹?‍♂️

A post shared by Djani (@djanimusic) on Jun 13, 2019 at 8:02pm PDT

Naravno, ništa nije moglo da prođe bez Đanija koji je sve ovo dokumentovao na svom Instragamu, a kako nam kaže naš izvor, popularni Đani se zajedno sa Filipom Živojinovićem u jednom trenutku takođe dohvatio mikrofona i poptuno ''zapalio'' atmosferu.

Pehar namenjen svetskom šampionu u košarci je u Beogradu

KSS

Sve to je pomno posmatrao i Boba Živojinović koji se postarao da sve prođe kako treba i da popularni beogradski restoran ostane u najboljem redu.

Mario se nalazi na velikoj prekretnici u karijeri, još bira za koga će da nastupi, Srbiju ili Hrvatsku ali kako stvari stoje, sve je bliži Srbiji.