Ostoja Mijailović
Alo! / Marko Metlaš
Ostoja Mijailović

Alo! / Marko Metlaš

Ostoja Mijailović, Foto: Alo! / Marko Metlaš

Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz ove sezone u Kopru od Primorske u okviru ABA lige, što je bio razlog da se predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović oglasi pred put u Viljnus. Prvi čovek Partizana imao je šta da kaže o bledom učinku protiv Slovenaca.

Trinkijeri nahvalio rivala pa otkrio njegove mane - "Razvalili" su Lokomotivu, ali je ovo recept za Litvance

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 11:36 - 14.10.2019. 11:48 Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da njegov tim ne sme da razmišlja o umoru u nastavku serije gostovanja pred odlazak u Viljnus na meč protiv Ritasa u Evrokupu. Foto: ALO!/ M.Dreković "Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni.

- Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Posle tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč - rekao je predsednik crno - belih.

Jokić ponovo u centru pažnje, njegov potez sa treninga dugo će se prepričavati (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 09:43 Nikola Jokić je nastavio da dominira društvenim mrežama, a ovaj put centar Denvera dospeo je u žižu javnosti simpatičnim pokušajem zakucavanja. Foto: AP David Zalubowski Tokom uvodnog dela treninga reprezentativac Srbije je nonšalantno šetao ispod koša, a kad mu je u ruke dospela jedna od zalutalih lopti okrenuo se ka obruču, zatrčao i pokušao da uradi "vetrenjaču".

Očajan pristup u Kopru nametnuo je pitanje da li će uslediti sankcije?

- Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od 10 mečeva mi osam igramo na strani - istakao je Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Partizan je u prvom kolu Evrokupa slavio u Veneciji, dok je u drugoj rundi pred svojim navijačima savladao turski Tofaš, a u utorak ga očekuje teško gostovanje u Litvaniji protiv ekipe Ljetuvos Ritasa. 

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!