Kristina Spremo
instagram/kristina_spremo
Marko Jarić i Adrijana Lima

youtube/SuperCouples

Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: youtube/SuperCouples

Nekada su bili jedan od najlepših parova na svetu, Adrijana Lima i Marko Jarić su se razveli, a tada se u medijima pisalo da je nekadašnja učesnica "Parova" Kristina Spremo kriva za njihov raskid!

PROČITAJTE JOŠ:

Iako su mnoge starlete prošle kroz rijaliti, Kristina se ističe po specifičnoj priči, piše "Blic"!

Marko Jarić je prema pisanju "Blica" varao manekenku sa Kristinom, njih dvoje su se sreli u jednoj diskoteci, a zajednički prijatelj ih je upoznao, varnice su istog trena planule!

Kristina Spremo

instagram/kristina_spremo

Kristina Spremo, Foto: instagram/kristina_spremo

Navodno, Spremo je zavela Jarića svojim prljavim plesom u krilu, a da stvar bude još gora, njegova tadašnja supruga Adriana Lima bila je poznata i po tome što je htela da bude časna sestra, ali i što je u brak ušla nevina!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Kristina Spremo (@kristina_spremo) on Aug 24, 2019 at 9:14am PDT

 

Adriana Lima se verila za tada srpskog NBA igrača Marka Jarića, u junu 2008. godine, a par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine.

Sve se čulo u Areni: "Pi**o GROBARSKA, idi iz Zvezde!" Partizanovi navijači likuju zbog ovog poteza! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:51 Nezadovoljni njegovim partijama! Džejms Gist, košarkaš Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda Košarkaši Crvene zvezde su poraženi posle velikog preokreta Asvela i produžetka 74:72, u okviru osmog kola Evrolige! Tim Andrije Gavrilovića je uspeo da ispusti pobedu, a da stvar bude još gora preokret je učinjen pred 11.000 navijača!

U maju 2009. poznata manekenka je zatražila srpsko državljanstvo, ali joj ono nikad nije odobreno. Posle pet godina braka, zajedničkom odlukom su saopštili da se razvode, a zvanično je okončan u martu 2016. godine!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? @medakovic.photography

A post shared by Kristina Spremo (@kristina_spremo) on Aug 20, 2018 at 10:29am PDT

Adriajana je katolkinja i veoma je privrežena Bogu, svake nedelje ide na misu! Za magazin GQ davne 2006. godine je izjavila kako je devica, te da će tako i ostati sve do braka, abortus je smatrala zločinom i slaže sa svime što crkva propoveda.

Lebron nastavlja da ponižava Bjelicu, sad se oglasio na Instagramu sa žestokom prozivkom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:16 Košarkaši Los Anđeles Lejkersa trijumfovali su nad Sakramento Kingsima 99:97! lebron džejms i Nemanja Bjelica, Foto: AP Marcio Jose Sanchez Spektakularna noć u Americi je protekla u znaku jednog od najboljih košarkaša današnjice LeBron Džejmsa ali i srpskog košarkaša Nemanje Bjelice koji će ovaj poraz dugo pamtiti!

Ona nosi sa sobom Bibliju kada ide na emisije, svaki put se pomoli pre nego što izađe na pistu! Pre svoje karijere manekenke, htela je da postane časna sestra!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Kristina Spremo (@kristina_spremo) on Jun 30, 2017 at 8:00am PDT

BONUS VIDEO 

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"

 

Komentari (1)

vuk

17.11.2019 10:05

Adriana nikada nije trazila nase drzavljanstvo.Istina je da joj je Dacic pred kamerama urucio nekakav pasos, ali ona nikada nije zavrsila formalnosti ,tako da nije ni dobila drzavljanstvo.