Košarkaši Partizana
KK Partizan
Košarkaši Partizana

KK Partizan

Košarkaši Partizana, Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana odlično su počeli novu sezonu trofeojom u ABA Superkupu i pobedom u prvom kolu Evrokupa. Premijeru pred domaćim navijačima crno - beli košarkaši imaće u utorak 8. oktobra kada u „Beogradskoj Areni” igraju protiv turskog Tofaša.

Fenerbahče gubio sve do samog kraja, a onda prava drama! Džoker nastavio sa odličnim partijama sa Mundobasketa!(VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019. 23:39 Fenerbahče će u narednom kolu igrati protiv Crvene zvezde u Beogradu! Željko Obradović, Foto: Tanjug/AP Košarkaši Real Madrida pobedili su Fenerbahčea 81:77, u prvom kolu Evrolige i pored toga što se turski klub uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa!

Prodaja ulaznica za ovaj duel počinje u petak, 4. oktobra. Za meč između srpskog i turskog kluba biće otvoren i Nivo 400 u Areni, a cene pojedinačnih ulaznica iznose: tribina (Nivo 400): 400 dinara, tribina (Nivo 200): 600 dinara, parter: 1.000 dinara, standard 2: 800 dinara, standard 1: 1.000 dinara i superior: 1.400 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz Partizana su uputili i apel navijačima koji glasi:

KK Partizan ovom prilikom napominje da su sva mesta u Štark Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu. Takođe, deci uzrasta do 6 godina, omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.Osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i bacanje predmeta u teren ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana