Karmelo Entoni na Zlatiboru
facebook/Rade Radonjić printscre
Karmelo Entoni

(AP Photo/Gerald Herbert)

Karmelo Entoni, Foto: (AP Photo/Gerald Herbert)

Karmelo Entoni sinoć se vratio u najjaču ligu sveta! On je u porazu Portlanda postigao deset poena uz šut iz igre - 4/14, i šut za tri poena - 2/3 za tri!

PROČITAJTE JOŠ:

"Osećao sam se odlično, vratio sam se tamo gde pripadam", rekao je Entoni koji je pre ovog meča poslednji put izašao na parket 9. novembra 2018. 

Nekadašnjeg trećeg pika sa drafta nije hteo da potpiše nijedan klub posle slabih i očajnih partija koje je prikazao u dresovima Oklahome sitija i Hjuston Roketsa! Zbog prijateljstva sa prvom zvezdom Portlanda, Demijanom Lilardom, dobio je još jednu šansu u najjačoj ligi na svetu!

Kokoškov "pakuje kofere" u društvu srpskih legendi - Čuveni centar se oporostio od stratega (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 20.11.2019. 10:31 Ukoliko je uopšte postojala i najmanja sumnja da bi dogovor Igora Kokoškova i čelnika Košarkaškog saveza Srbije po pitanju preuzimanja selektorske funkcije mogao da se izjalovi, danas je otklonjena.

On je najbolje partije pružao u Denver Nagetsima i NjuJork Niksima, tada je bio i ALLSTAR nivo! Njega su Nagetsi draftovali 2003., a samo godinu dana ranije je bio u Srbiji gde je trenirao na Zlatiboru, otuda i ova slika!

Svakom ljubitelju košarke iz Srbije, prva asocijacija na ovog košarkaša je njegov duel sa Dejanom Bodirogom, koji se održao 2004. godine u jednoj od poslednjih provera pred početak Olimpijskih igara u Atini, u tek otvorenoj „Beogradskoj Areni“!

Tada je srpski BOG košarke uradio dva poteza zbog kojeg košarkaški fanovi često kažu da je "Karmela poslao po burek i jogurt!" 

Jokić nestvarnim potezom izazvao smeh svih u hali - Napravio piruetu pa "zaplivao" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 20.11.2019. 08:38 - 20.11.2019. 08:47 U Denveru je veoma uzbudljivo čak i kad Nagetsi ne igraju, a po običaju u centru pažnje je Nikola Jokić. Nikola Jokić, Foto: AP David Zalubowski Košarkaši Denvera iskoristili su deo treninga na zanimljiv način.

Iako su Amerikanci tada slavili 78:60, pa potom i osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ovi potezi Bodiroge su i posle 15 godina otporni na vreme!

BONUS VIDEO 

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine