Vanesa Brajant
Instagram printscreen
Kobi, Vanesa Brajant

EPA/Ettiene Laurent

Kobi, Vanesa Brajant, Foto: EPA/Ettiene Laurent

Vanesa Brajant, udovica jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobija Brajanta rešila je da na telu ima večnu uspomenu na tragično stradalog supruga.

Pet meseci nakon stravične nesreće i pada helikoptera u kojem su bili Kobi (41) i Đijana (14) Brajant, te još sedmoro putnika, supruga i majka Vanesa Brajant (38) rešila je da se tetovira. Uradila je, baš zbog poginulog muža i ćerke, dve tetovaže.

"Želela sam da reči mog bu-bua, Kobija, stalno imam na sebi", poručila je ona.

Vanesa Brajant

Instagram printscreen

Vanesa Brajant, Foto: Instagram printscreen

Na vratu je istetovirala poruku supruga, ali nije otkrila koju, dok je tetovažu na ručnom zglobu posvetila ćerki Đijani, no nju nije prikazala na Instagram.

Podsetimo, kobnog 26. januara 2020. godine u padu helikoptera nedaleko od Los Anđelesa poginulo je devetoro ljudi, a obdukcija je naknadno otkrila kako pilot Arja Zobajan nije bio pod uticajem alkohola ni droge.

Kobi, Đijana i ostali putnici krenuli su na dečji košarkaški turnir u mesto Tauzand Ouks severozapadno od Los Anđelesa, ali je helukopter, po izuzetno lošim vremenskim uslovima i gustoj magli, udario u brdo.

Pilotova firma nije imala dozvolu za let po lošim vremenskim uslovima, a tačni uzroci i odgovorni za nesreću još se utvrđuju.