Kavai Lenard
twitter/Raptors
Kavai Lenard

twitter/Raptors

Kavai Lenard, Foto: twitter/Raptors

Prošlosezonski MVP NBA lige, Kavai Lenard, je sa šokom primio vesti da je njegova starija sestra učestvovala u jezivom ubistvu.

Njegov govor pred celom planetom ostaviće vas bez teksta! Ovim rečima izazvao je aplauz cele dvorane! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.09.2019. 10:26 Vlade Divac je jedan od samo sedam NBA igrača koji su u istoriji najjače lige na svetu karijeru završili sa više od 13.000 poena, 9.000 skokova, 3.000 asistencija i 1.500 blokada. Vlade Divac u kući slavnih, Foto: AP Elise Amendola Nova velika čast pripala je našoj košarci.

Pre samo dva meseca, novi igrač Los Anđeles Klipersa je potpisao ugovor sa tom franšizom, a zaradiće više od 100 miliona evra za vreme koje će provesti u "gradu anđela".

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova starija sestra Kimeša Monea Vilijams (35) se tereti za ubistvo starice od 84 godina, u jednom kazinu koji se dogodilo prošlog meseca.

Kako javljaju mediji u Americi, košarkaš nema nikakve veze sa ubistvom.

Kimeša je sa još jednom ženom, koja je identifikovana kao Kendis Tai Tavnsel (39) pratila stariju gospođu do toaleta Pečanga kazina u Kalifornije 31. avgusta.

Oni su razbili glavu starici i ukrali su joj tašnicu u kojoj je bilo 1200 dolara, ime žrtve je Afaf Anis Asad i umrla je četri dana kasnije.

"Viliams ima nasilnu istoriju i njen target su starije slabašne ženske osobe" - rekao je glavni detektiv na ovom slučaju.

BONUS VIDEO

Nemanja Matić fotografisao sina sa Ronaldom, a onda usledio srdačan pozdrav fudbalera