Perperoglu
EPA Andrej Cukic
Perperoglu

EPA Andrej Cukic

Perperoglu, Foto: EPA Andrej Cukic

"Velika pobeda. Bila je ovo odlična utakmica za nas. Nismo bili savršeni u napadu, ali smo bili sjajni u odbrani. Držali smo Fener veoma nisko i ovo treba da nam bude model za budućnost. Nekad igrač dobro, nekad loše, ali odbrana mora uvek da bude na nivou, agresivna. Defanziva je ključ za nas. Trener je obavio odličan posao prilikom analize igre, držali smo se plana i pobedili", rekao je Perperoglu.

Pročitajte još:

Faje se nadovezao na reči sjajnog Grka.

"Saglasan sam da je ovo značajan trijumf za nas. Drago mi je da smo slavili pred našim navijačima. Pobeda će nam znatno doprineti na samopouzdanju. Savladali smo sjajan tim, trudio sam se da dam svoj doprinos, da penesem energiju, pomognem u ofanzivi i defanzivi. Potreban mi je odmor sada. Košarka je moj posao i uživam u tome, ali se i mi umorimo. Bilo je sjajno igrati u Areni pred zvezdašima, oni su jedni od najboljih navijača u svetu", izjavio je Faje.

Crvena zvezda savladala Fenerbahče u košarkaškom trileru

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 10.10.2019. 20:47 - 10.10.2019. 21:04 Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Areni Fenerbahče rezultatom 68:56 u okviru drugog kola Evrolige. Šampion Srbije i ABA lige predvođen Lorencom Braunom stigao je do pobede nad turskim klubom u z fenomenalnu atmosferu crveno-bele publike u punoj Areni.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!