Nemanja Bjelica (Sakramento Kings)
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
Nemanja Bjelica (Sakramento Kings)

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nemanja Bjelica (Sakramento Kings), Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U porazu Sakramenta od Klipersa (96:115) ponovo u rotaciji trenera Kingsa Luka Voltona ponovo nije bilo mesta za srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu. "Profesoru" je prvo smanjena minutaža ove sezone, a na poslednjih pet utakmica uopšte nije nastupio, pa su se navijači zapitali zbog čega je to tako. Volton je nedavno rekao da će se "uskoro vratiti u tim" i da je to zajednički dogovor, a sada je konačno ponudio i objašnjenje.

Prvo je pred meč objasnio da neće nastupiti zbog "ličnih problema", a potom je na konferenciji za medije upitan da ponudi malo više detalja.

- Postoje neke lične stvari sa Bjelicom i to je sve što ću reći. U stalnoj smo komunikaciji sa njim i vrlo smo sigurni u njega kao igrača i dalje. On je deo tima i vrlo je dobar košarkaš - rekao je Volton i dodao da to nema veze sa njegovim kvalitetom.

Srpskom reprezentativcu je ovo treća sezona u Sakramentu, ujedno i poslednja godina ugovora sa Kingsima, a u dosadašnjih deset mečeva u proseku je beležio 6,6 poena i 3,6 skokova po meču.

PROČITAJTE JOŠ: