KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron
Twitter/KK Partizan
KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron

Twitter/KK Partizan

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Ognjen Jaramaz, Bili Beron, Foto: Twitter/KK Partizan

Bili Beron je bio heroj plasmana Crvene zvezde u finale Kupa Radivoja Koraća, ali je posle dramatičnog finala morao da čestitia crno-belima osvajanje pehara. Amerikanac je rekao da nije zadovoljan ni rezultatom ni suđenjem.

- Oni su pogađali neke šuteve, a mi smo promašivali... Bolje da ne pričam o sudijama i nekim odlukama. Bilo je mnogo odluka za obe strane... Ne znam, onaj faul u napadu je bio jedna od tih odluka zbog koje kažete "vau". Pejdž se smejao posle toga, znao je da je isfolirao tako da... Mislim da su i pozvali taj potez, taj tip poteza, želeli su to, tražili i to je stvarno teško. Tako nešto se ne svira na kraju ovakvih utakmica... S obzirom na to koliko je meč bio fizički čvrst, uvrnuto je. Nismo izgubili motivaciju, i dalje ima još nekoliko titula za koje se igra i radujemo se tome

Beron je na kraju priznaje da na duel Pantera i Pejdža nije imao najbolji ugao gledanja, ali je video Markusovu reakciju i to ga je učvrstilo u uverenju da je Pejdž iznudio nepostojeći prekršaj.

- Nisam imao najbolji pogled na čitavu situaciju, ali činjenica da se posle toga smejao dovoljno govori jer on zna da se izvukao sa tim - zaključio je Beron koji je prošle sezone košem posle očigledno napravljenih koraka doneo Crvenoj zvezdi pehar šampiona Srbije.

Komentari (5)

Mirko

17.02.2020 00:51

A petokorak prosle godine i oteta titula to je valjda po pravilu KK Crvena Zvezda !!!

Mare

17.02.2020 01:19

Ova završna rečenica u tekstu govori sve.Priča k.rva o poštenju...

miki

17.02.2020 07:08

Sad im sve smeta a nije mogo da ubode a 3 puta više love oteo i on i svi.

ban si

17.02.2020 11:19

Oni. Pricaju o Postenju.

Rade

17.02.2020 11:49

Koji nemoral Bilija Berona i Šakote? I, vašeg novinara...Sramota! Gde se izgubi Zvezdino dostojanstvo???