Crvena Zvezda - Budućnost
Alo/Vladimir Marković
Crvena Zvezda - Budućnost

Alo/Vladimir Marković

Crvena Zvezda - Budućnost, Foto: Alo/Vladimir Marković

Košarkaški klub Budućnost ostala je bez trenera. Bez obzira na trijumf protiv Crvene zvezde u Beogradu (89:81) u ABA ligi pre samo pet dana, Subotić odlazi nakon sve tri izgubljene utakmice u Evrokupu.

Košarkaši Virutsa popularniji od brojnijh fudbalskih klubova!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.10.2019. 11:06 Virtus je podsetimo dvostruki prvak Evrope iz 1998. i 2001. godine. Virtus Bolonja, Foto: AP Olivier Matthys Nekad trofejni košarkaški klub iz Bolonje Virtus sve je više u centru pažnje.

Tim iz Podgorice obavestio je javnost da je prethodne večeri, na sastanku otvoren obavljen razgovar o trenutnoj situaciji sa trenerom Slobodanom Subotićem i zajednički doneta odluka o sporazumnom raskidu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Imajući u vidu da Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosek i nastavak sezone Evrokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje. Sa Slobodanom Subotićem je bilo divno sarađivati. Budućnost neće zaboraviti sjajnu pobedu u Beogradu protiv Crvene zvezde", navodi se na sajtu kluba iz Podgorice.

Na sajtu kluba pojavila se i izjava sada već bivšeg trenera koji je rekao: "U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promena, kao dodatni snažan impuls igračima. Delim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promena da bi u pravom smeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i Upravi Budućnosti, posebno predsedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti deleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voli želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama".

BONUS VIDEO:

Tomić i Golemac posle utakmice Crvene zvezde i Primorske