Rade Zagorac i Markus Pejdž iz Partizana
KK Partizan
Rade Zagorac i Markus Pejdž iz Partizana

KK Partizan

Rade Zagorac i Markus Pejdž iz Partizana, Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana savladali su OKK Novi Pazar na gostujućem parketu rezultatom 81:66, a ta pobeda je ipak bila u senci povrede plejmejkera crno-belih, američkog košarkaša Markusa Pejdža.

PROČITAJTE JOŠ:

INCIDENTNO - KAO ŠTO SE I OČEKIVALO Skandalozni transparenti, Pejdž nokautiran, PREKID, na kraju Partizan pobedio u Novom Pazaru! (FOTO)

SKANDAL U NOVOM PAZARU! Navijači na utakmici sa Partizanom ovim šokantnim transparentom ponovo provociraju Srbiju! (FOTO)

ONO KAD JE BOGDAN PUNIO CRNO-BELE Pogledajte kako se 13-godišnji Bogdanović poigravao sa vršnjacima iz Partizana! (VIDEO)

 

 

Pred kraj prve četvrtine Pejdž je fintom šuta izbacio iz igre Marka Radonjića, koji je skočio i udario Markusa kolenom u nos. Pejdž je momentalno završio na parketu, kasnije je sa istog iznet i utakmicu nije nastavio.

Kako B92 ekskluzivno saznaje, Pejdž je doživeo prelom nosa i verovatno će biti operisan početkom nedelje, tako da ga očekuje nekoliko nedelja pauze ukoliko je scenario sličan onom kada je tu povredu doživeo Rade Zagorac.