Petar Nikolovski sa svojim uzorom Čarlijem
KK Partizan
Petar Nikolovski sa svojim uzorom Čarlijem

KK Partizan

Petar Nikolovski sa svojim uzorom Čarlijem, Foto: KK Partizan

Petar Nikolovski iz Valjeva, nova „jutjub“ zvezda, ide u vrtić i po ceo dan igra basket. Zaljubljen je u crno-bele i nagovara oca da se zbog crno-belih presele u Beograd. Ovo je priča o iskrenoj ljubavi prema jednom klubu...

Petrov glas se daleko čuje, ali zapamtite dobro ime i prezime ovog šestogodišnjaka...
Petar Nikolovski je dečak koji je u subotu uveče „Pioniru“ podigao publiku na noge na meču Partizan-Zadar (87:60). Na zapisničkom stolu je preuzeo mikrofon od legendarnog spikera Nebojše Bogojevića Čarlija i kao mator, u NBA fazonu, najavio sastav crno-belih. Video-snimak ovog neobičnog i spektakularnog nastupa zapalio je društvene mreže.

Petar u naručju svog idola Radeta Zagorca

Alo! / Privatna arhiva

Petar u naručju svog idola Radeta Zagorca, Foto: Alo! / Privatna arhiva

Dan kasnije, „Alo!“ je u Valjevu pronašao malog Petra, koji nonšalantno citira Mutu Nikolića i odgovara nam: „Sve je to normalno“.

Otac Marko nam objašnjava kako njegov sin „živi košarku“ od rođenja, potvrđuje nam da Petar nije imao tremu i da je oduševljen što je pred 4.000 navijača mogao da odradi najavu jedne Partizanove utakmice.

Partizan i za šesti rođendan: Petar Nikolovski

Alo! / Privatna arhiva

Partizan i za šesti rođendan: Petar Nikolovski, Foto: Alo! / Privatna arhiva

- Njegovoj sreći nema kraja, ali on po ceo dan igra basket, trenira u KK Student iz Valjeva i ima želju da kad krene u drugi razred celu porodicu preseli u Beograd kako bi zaigrao u Partizanu. Za sada se igra spikera u vrtiću - uz osmeh će ponosni tata koji našem portalu ustupa video snimak u kome Petar demonstrirao deo raskošnog talenta.

 

- Poznaje sve igrače u dušu, vešto skida njihove pokrete na terenu, a idol mu je Rade Zagorac, kome je posvetio jedan crtež - dodaje on.

Selfi sa Novicom Veličkovićem: Petar Nikolovski

Alo! / Privatna arhiva

Selfi sa Novicom Veličkovićem: Petar Nikolovski, Foto: Alo! / Privatna arhiva

Mali Petar je čestitke za posao u „Pioniru“ dobio od majstora tog zanata, legendarnog Nebojše Bogojevića Čarlija, radijskog voditelja koji već 15 godina u dvorani putem razglasa najavljuje košarkaše Partizana.

- Za sve ovo vreme nisam propustio ni jedan jedini Partizanov meč, a Petar nam je svima ulepšao veče. Duša mala! Veliki partizanovac i oličenje iskrene ljubavi prema našem klubu. Na pitanje šta bi voleo da bude kad porasteš, rekao mi je: „Ti!“. Realno, uspešno me je imitirao - konstatuje Čarli.