Đorđe Gagić
Alo!/M. Metlaš
Đorđe Gagić

Alo!/M. Metlaš

Đorđe Gagić, Foto: Alo!/M. Metlaš

Četvrta četvrtina:

Gde je Partizan stao na kraju treće, nastavlja u četvrtoj deonici. Lendejl i Si su nezaustavljivi, sjajna igra i još jača podrška sa tribina (59:48).

Džeksonova trojka pet minuta pre kraja (62:57) po prvi put je od početka utakmice utišala "Pionir". Dva minuta pre kraja, osam razlike za crno-bele (69:61), u prvom meču bilo je 75:71 za Budućnost. Dakle, i pet razlike radi posao za crno-bele.

Janković u poslednjem minutu pogađa ključne poene, koji Partizanu donose pomak na treće mesto u ABA ligi (76:67).

Treća četvrtina:

Zabrinjavajući finiš prvog poluvremena i samo "+1" Partizana, uslovilo je reakciju Andree Trinkijerija u svlačionici.

Zahvaljujući verovatnoj lekciji koju su dobili od njega, crno-beli su u drugo poluvreme ušli vrlo pribrani i šuterski raspoloženi, pa je posle 120 sekundi bilo 41:34.

Partizan sa 55:46 ulazi u poslednju četvrtinu. Lendejl ima 21 poen, Janković osam.

Druga četvrtina:

Poenima Barovića, Budućnost je prišla na 19:17, ali je onda Janković sa četiri vezana poena, ponovo odmakao crno-bele na pristojnu razdaljinu.

Partizan je nastavio da dominira sve do 18. minuta kada Podgoričani preko Klarka i Kola serijom 6-0 stižu na 32:30.

Prva četvrtina:

Partizan je krenuo s petorkom Renfro, Si, Lendejl, Janković i Gagić. Dobar početak i vođstvo od 5:2.

U narednih nekoliko minuta Partizan je pokazao da će mu odbrana večeras biti najjači adut - samo četiri poena Podgoričana do početka 7. minuta (11:4).

Janković, Si i Lendejl terorisali su odbranu gostiju sve do kraja prve četvrtine. Ipak, u poslednja dva minuta neshvatljiv propust crno-belih i 8-0 serija Budućnosti, prvenstveno od Džeksona i Klarka za 15:12.

Dobro veče i dobro došli na tekstualni prenos utakmice Partizan - Budućnost na portalu Alo!

Crno-beli posle nekoliko vezanih trijumfa u ABA ligi imaju priliku da večeras trijumfom obezbede sebi mesto u završnici takmičenja.

Beže Megi dve pobede, i ako se dogodi ono što svi "grobari" priželjkuju, posle ovog kola sve će biti poznato što se plej-ofa tiče.

Partizan nije isključio ni napad na treće, pa i drugo mesto na tabeli. Posle duela sa jadranskim šampionom, crno-bele čeka derbi 3. marta sa Crvenom zvezdom. Potom će ugostiti Igokeu i na kraju se sastati sa FMP u Železniku.

Podgoričanima je potrebna pobeda kako bi ostali u trci sa Cedevitom za drugo mesto i prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa.