Partizan
Alo/M.Metlaš
Partizan

Alo/M.Metlaš

Partizan, Foto: Alo/M.Metlaš

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova u Evrokupu dočekuju Lokomotivu. Crno - beli su obavestili javnost da za utakmicu koja se igra u "Pioniru" nema više karata u slobodnoj prodaji.

Amerikanci pred važan susret poslali poruku navijačima Partizana, ovo je preduslov za pobedu

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 19:44 Košarkaši Partizana Rašon Tomas i Markus Pejdž rekli su da će meč protiv Lokomotive u četvrtom kolu Evrokupa biti važan za crno-bele. Foto: Alo Marko Metlas "Biće to velika utakmica za nas. Lokomotiva je dobar tim. Imaju kvalitetne igrače, ali mislim da možemo da se nadmećemo sa njima.

Partizan je zbog zauzetosti Beogradske Arene, primoran da se vrati na drugu stranu obale, u dvoranu koja može da primi znatno manje gledalaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni "Pionir" mnogim čuvenim utakmicama na kojoj su grobari pokazali da su sposobni da stvore neverovatnu atmosferu, koja svakako daje vetar u leđa igračima u crno - belom dresu, pa nema razloga da tako ne bude ni u utorak uveče.

Svi u Partizanu raduju se što će ponovo igrati pred punom halom. Partizan je jedina ekipa u grupi B koja je zabeležila tri pobede u isto toliko utakmica, dok je Lokomotiva posle poraza u prvom kolu od Ritasa, zabeležila dve uzastopne pobede i prvi je pratioc Partizanu u dosadašnjem delu grupne faze.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!