Partizan - Bolonja
KK PARTIZAN
Partizan - Zadar

abaliga.com

Partizan - Zadar, Foto: abaliga.com

Partizan će podneti krivične prijave protiv navijača koji su bacili staklenu flašu na teren tokom meča protiv Darušafake. 

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti. 

KK Partizan NIS je u sredu, 29. januara pred više od 7.000 navijača savladao Darušafaku u okviru 4. kola Top 16 faze 7Days Evrokupa. Iako je podrška sa tribina tokom većeg dela meča bila fantastična, ponovo su neodgovorni ispadi pojedinaca bacili orgomnu senku na veoma važnu pobedu i nezaboravnu atmosferu koju je većina gledalaca napravila.

Umesto da se ponosi, klub će ponovo biti drakonski kažnjen! Upaljači bačeni na teren, bačena lopta i nažalost, već standardno stajanje na stepenicama, doneće klubu nove sankcije Evrolige koja je za petak zakazala menadžmentu kluba hitan sastanak na temu bezbednosti.

Povrh svega, događaj koji je doveo do toga da granica svakog strpljenja bude pređena je bacanje staklene flaše na teren hale "Aleksandar Nikolić"!

Iako nije tajna da je održavanje bezbednosti u ovoj hali drastično teže nego što je to slučaj u Štark Areni, u pitanju je stvar koja ne sme nikoga da amnestira od odgovornosti. Zbog toga, klub će protiv (za sada) NN lica podneti krivičnu prijavu i tražiti od istražnih organa da što pre utvrde ko je počinio prekršaj. Ovakvim pojavama se mora stati na put!

Gotovo neverovatno je da pojedinci ne razumeju da ovakvim ponašanjem ne samo da čine štetu Partizanu, već i da drastično ugrožavaju bezbednost kako protivničkih igrača, tako i igrača Partizana. Onih igrača koje navodno podržavaju - stoji u saopštenju Partizana. 

Tagovi