Endrju Gaudlok
AP, Antonio Calanni
Endrju Gaudlok

AP, Antonio Calanni

Endrju Gaudlok, Foto: AP, Antonio Calanni

U više navrata je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović izjavljivao kako "crno - beli" traže još jedno pojačanje na bekovskim pozicijama, pa se kao potencijalno rešenje pominjao i Endru Gaudlok.

Legendarni Bodiroga platio zakup lože u Areni!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 16:07 Prema rečima prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, pravi motiv Bodiroge je da finansijski pomogne klubu. Dejan Bodiroga, Foto: Alo Marko Metlas Igračka legenda srpske košarke Dejan Bodiroga opet je osvojio srca navijača Partizana.

Iskusni Amerikanac, koji je branio boje Olimpije Milano, Fenerbahčea i Makabija je bio želja čelnika beogradskog kluba, ali na kraju nije došlo do dogovora dve strane. Mijailović je izjavio da bi angažovanjem iskusnog košarkaša, koji se nedavno oporavio od povrede, Partizan morao da preuzme veliki rizik.

Do nove pobede uz pune tribine!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 15:42 Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se u utorak od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Andrea Trinkijeri, Foto: Alo/Marko Metlaš Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, rekao je da njegov tim dočekuje ekipu koja je jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

Gaudlok je još pre početka sezone bio želja Partizana, ali je on na kraju završio u redovima rivala crno - belih u Evrokupu tačnije potpisao je za Veneciju. 

Prvak Italije je zvanično potpisao saradnju sa Gaudlokom, pa bi Amerikanac potencijalno mogao i da zaigra protiv "crno - belih" u revanš meču prve faze Evrokupa, koji će se igrati u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je slavio u Veneciji i trenutno je neporažen u Evrokupu, a u četvrtom kolu u utorak će se sastati sa Lokomotivom Kubanj.

BONUS VIDEO:

Stefan Birčević za ALO! o pobedi Partizana ali i o narednom protivniku u ABA ligi!