Ognjen Jaramaz
Twitter/KK Partizan
Ognjen Jaramaz

Twitter/KK Partizan

Ognjen Jaramaz, Foto: Twitter/KK Partizan

Partizan polako ali sigurno već misli na sledeću sezonu u kojoj želi da ponovi rezultate iz prethodne, poništene. Zbog toga se već sad misli na formiranje jake ekipe koja bi ponovo bila kandidat za najviši plasman u svim takmičenjima. Kako prenosi novinar grčkog "SDNA" Hristos Caltas, 26-godišnji plejmejker Kodi Miler-Mekintajer mogao bi naredne sezone da pojača redove Partizana. Amerikanac je već dugo na radaru crno-belih.

Kodi Miler-Mekintajer

Aba liga

Kodi Miler-Mekintajer, Foto: Aba liga

Kodi Miler-Mekintajer je minule sezone igrao u komšiluku, za Cedevita Olimpiju, za koju je prosečno beležio 14 poena, 3,8 skokova i 5,1 asistenciju po meču. Amerikanac je u Evropi nastupao još za Zenit iz Sankt Peterburga, Parmu i Leuven Bers, a bio je i ranije velika želja trenera crno-belih Andree Trinkijerija koja se (za sad) nije ostvarila.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je rekao da će oko tri četvrtine tima ostati i za narednu sezonu, ali, kako stvari stoje, moguć je odlazak dosadašnjeg primarnog organizatora igre Korija Voldena, pa bi Miler-Mekintajer bio idealna zamena.