stikeri KK Partizan
KK Partizan
stikeri KK Partizan

KK Partizan

stikeri KK Partizan, Foto: KK Partizan

Partizan je rešio da iznenadi crno-belu zajednicu. Prijatno!

Promovisan je prvi zvanični paket Viber stikera Košarkaškog kluba Partizan. Od danas je dostupan za preuzimanje.

- Preuzimanjem ovih stikera, postajete deo Viber zajednice kluba, novog kanala komunikacije kroz koji će biti deljeni brojni zanimljivi sadržaji u vezi crno-bele porodice! - navode iz crno-belog tabora.

Sa željom da navijačima omogući zanimljiviju komunikaciju i pruži mogućnost da slanjem stikera iskažu svoja osećanja, kreativni tim KK Partizan je izneo mnoštvo ideja koje je autor Ilija Sarmeš, pretvorio u stikere.

- Usled pandemije virusa Kovid 19, navijači su na neodređeno vreme ostali uskraćeni za mogućnost da svoj Partizan gledaju uživo. Naša želja je da im na ovaj način pružimo još jedan kanal komunikacije kroz koji ćemo se dodatno povezati, sa nadom u bolje dane kada će naša Arena ponovo biti puna. Verujemo da će im se stikeri dopasti, a mi ćemo se polako okrenuti pripremi novog, specijalnog paketa stikera koji želimo da predstavimo na proleće - istakao je PR menadžer Partizana Ivan Ivković.

Stikeri ilustruju situacije koje su karakteristične za igrače i trenera Partizana. Takođe, tu su i posebni omaži za određene situacije koje su poznate najvernijim navijačima crno-belih, poput stikera glumca Bojana Perića, stikera Rašona Tomasa koji vam želi dobro jutro ili stikera u kojem vas urednik TV Partizan, Vladan Tegeltija pita za prve utiske nakon meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

old Delija

29.10.2020 14:19

Da razmisle I boje da promene, u ovim I'm ocito ne ide ???